Hotell på Arlanda

Miniguide till hotell som ligger i anslutning till Arlanda flygplats
Tips när du ska hyra bil

I anslutning eller väldigt nära Arlanda flygplats finns det fem hotell. Perfekt för dig som har ett tidigt eller sent flyg, som behöver vila upp sig innan eller efter resan eller kanske en romantisk natt innan smekmånadsresan?

I direkt anslutning till SkyCity hittar du Clarion Hotel Arlanda som har flera restauranger, konferensmöjligheter, gym, pool med mera.

Vill du bo lite mer udda finns Jumbo Stay, här bor du i ett äkta ombyggt jumbojet. Här finns det 27 rum och privat wc/dusch finns i vissa rumstyper. Du kan till och med bo i cockpiten – en lite lyxigare svit för dig som vill fira något extra!

Radisson Blu Arlandia Hotell ligger 4 minuter från Arlanda med buss. Det går en transferbuss (nummer 14) fyra gånger i timmen till samtliga terminaler. Här finns alla former av bekvämligheter inklusive relaxavdelning, konferensmöjligheter och lekrum.

Radisson Blu SkyCity Hotel ligger i SkyCity mellan terminalerna 4 och 5 med gångavstånd till gaterna och bara några minuters promenad till Arlanda Express och incheckningsdiskarna.

Rest and Fly är också ett hotell som ligger i anslutning till SkyCity, men med en lite lägre prisbild. Perfekt för dig som behöver lite vila före eller efter en flight.  Här finns också möjlighet att duscha mot en avgift även om du inte är hotellgäst.

 

 

hit counter